Persoonlijk

 

Hoi ik ben Edith, geboren en getogen in Nederland mijn roots liggen in Ghana. Ik ben de oudste uit een gezin van drie kinderen. Mijn ouders hebben ons liefdevol maar ook wel autoritaire opgevoed. Ze hebben hard gewerkt om ons in alle behoeften te voorzien en daar ben ik ze dankbaar voor.

Vanaf me negende ging ik elke zondag naar de kerk (pinkstergemeente). In mijn tiener jaren heb ik bewust de keuze gemaakt om mij toe te wijden aan de Christelijke geloofsovertuiging. Mijn geloof heeft mij ook grotendeels gevormd tot wie ik nu ben.

 Ik ben getrouwd met een geweldige knappe man wij hebben samen twee prachtige kinderen. Wij hebben een meisje en jongen die ons veel energie en liefde geven, maar ook veel energie van ons vragen! (hehehhe). Naast het feit dat ik geniet van moederschap en het getrouwde leven, ga ik graag lekker uit eten met vriendinnen. Daarnaast kan ik genieten van online shopping 😊 en van ME TIME. Tijd voor mezelf vind ik belangrijk en dat vul ik in door het lezen van boeken, cappuccino drinken bij mijn vaste brasserie, naar de kapper gaan ect. Waar ik soms de hele dag naar uit kan kijken is ….Netflix!!

 Ik werk als grondstewardess en verder ben ik me gaan verdiepen in lifecoaching en psychologie. Vanaf een jonge leeftijd hield ik me al bezig met mensen om me heen, het tonen van interesse en het bieden van een luisterend oor. Ik haal voldoening uit het helpen van mensen op verschillende wijze maar vooral op het gebied van coaching.  Je vraagt je wellicht af waarom ik ben gestart met bloggen. Ik heb in mijn jeugd veel geschreven. Ik ben nogal introvert ingesteld en door te schrijven kon ik mijn gedachten kwijt. Ik schreef – in een zogeheten dagboek- de leuke, maar ook minder leuke ervaringen op.  Ik had zelfs een penvriendin! Geweldig vond ik dat. Naarmate ik ouder werd ben ik gestopt met schrijven.

Vorig jaar April 2017 ben ik in een burn-out terecht gekomen. In die periode ben ik weer begonnen met schrijven omdat het mij hielp. Door mijn burn-out ben ik erachter gekomen dat het van belang is te doen waar je blij van wordt. Ik haal voldoening uit het motiveren en inspireren van mensen. Door het starten van een blog kan ik een breder publiek bereiken met mijn ervaringen.